Nieuws

Het project Spoelekerk gaat van start!

Februari 2022 – De herbestemming van Spoelekerk tot BKO gaat binnenkort in uitvoering.

 

Sociaal huisvestingsproject Heulebrug Oost II

juni 2021 – BLAD wint de prijsvraag voor het ontwerp van 23 kwaliteitsvolle sociale huurwoningen op de site Heulebrug Oost te Heist! Een project in opdracht van SHM t’ Heist best.

 

Het project DE POST is van start gegaan!

Op maandag 21 september was er de startvergadering van het project DE POST : de renovatie van het voormalige postgebouw en de herinrichting tot administratief centrum te Lokeren.

 

© stad Lokeren

Sint-Niklaaskerk Westkapelle laureaat Onroerenderfgoedprijs 2020!

De Sint-Niklaaskerk Westkapelle is een van de drie laureaten voor de Onroerenderfgoedprijs 2020! Met de Onroerenderfgoedprijs beloont Vlaanderen mensen die erfgoed op een goede manier beheren. Naast een juryprijs is er ook een publieksprijs en daarvoor hebben we je stem nodig! Breng je stem uit via https://www.onroerenderfgoedprijs.be/de-publieksprijs-2020. Dit kan nog tot en met zondag 13 september. Op 2 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Bressers Architecten lanceert 2 nieuwe websites!

Hoera! Neem snel een kijkje op onze nieuwe websites en maak kennis met onze bureaus en vele projecten:

https://www.bladarchitecten.be

http://www.bresserserfgoed.be

Een nieuwe toren voor de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle

De werken aan de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle zijn volop bezig. De nieuwe toren werd succesvol geplaatst. Bekijk het filmpje van de plaatsing hier: https://www.focus-wtv.be/nieuws/nieuwe-torenspits-op-kerk-westkapelle